Nakon 45 godina saznao istinu: Majka Dylana McDermotta bila je ubijena



NAKON što je poznati glumac Dylan McDermott zatražio da se ponovno otvori istraga o smrti njegove majke Diane, utvrđeno je da ju je ubio njezin tadašnji dečko gangster, prenosi Hollywood Reporter.

Smrt Diane McDermott proglašena je nesretnim slučajem

Istraga je ponovo pokrenuta pred godinu dana kad je McDermott postavio dodatna pitanja u vezi slučaja i policija u Connecticutu utvrdila je da Dianu 1967. godine ubio dečko s kojim je tada živjela. U vrijeme majčine smrti, koja je proglašena nesrećom, glumac je bio petogodišnjak, a Sponza je bio jedini svjedok u slučaju i tvrdio da se ona slučajno upucala dok je čistila pištolj.


Policija je sada pronašla dovoljno dokaza da za zločin optuži Sponzu, koji je povezivan s organiziranim kriminalom, a ubijen je 1972. godine i njegovo je tijelo pronađeno u prtljažniku automobila.

Glumcu je gangster prijetio pištoljem

"Mučilo nas je to što se o slučaju jako malo istraživalo i policija je imala jedino Sponzinu izjavu. On je tada tvrdio da se s Diane rijetko svađao dok se ljudi koji su ih okruživali, uključujući i tada petogodišnjeg Dylana, sjećaju da su nasilne svađe bile vrlo česte. On se sjeća da je i u njega bio uperen pištolj uz prijetnju da zašuti i ode. Vjerojatno je još uvijek traumatiziran", izjavio je načelnik Michael Gugliotti.

McDermott je odbio komentirati slučaj, ali Gugliotti se prisjetio razgovora s njim prošle godine: "Rekao je da je, da bi preživio, taj trenutak trebao zakopati duboko u sebi i da je tek nedavno shvatio da je u stanju suočiti se s onim što se dogodilo".

Naknadna je istraga pokazala da pištolj pronađen pokraj Dianinog tijela nije oružje koje ju je usmrtilo, a rana od metka koja je uzrokovala smrt nalazila se na stražnjoj strani njezine glave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.