Najfleksibilnija žena na svijetu? Upoznajte zgodnu plavušu od čijih će vam se poza zavrtjeti u glavi

Foto: ZlataShow.com

MLADA Julia Günthel aka Zlata, rođena je u Kazahstanu, a sad živi u Njemačkoj.

Visoka je 1,76 i bivša je gimnastičarka, ali ništa od navedenog nije razlog zbog kojeg je posebna. Razlog zbog kojeg je ova zgodna plavuša zanimljiva medijima i brojnim obožavateljima diljem svijeta leži u njezinoj fleksibilnosti. Naime, ona se može "izvrnuti" u poze koje ne možete niti zamisliti, a upravo joj je taj njezin "talent" omogućio da stekne svjetsku slavu, piše Daily Mail.

Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti oborila je nekoliko svjetskih rekorda, primjerice, toliko je savitljiva da se može ugurati u kutiju stranica dužine 50 centimetara, a o svojim je sposobnostima izjavila: "Te su mi poze sasvim prirodne. Ponekad mi bude neudobno ako moram predugo stajati u jednoj pozi zbog fotografiranja. Ali to je isto kao drugim ljudima kad dugo sjede - mišići im se ukoče".

Zlata će svoj talent uskoro pokazati na velikoj konvenciji u blizini Kölna, gdje ju se najavljuje kao glavnu zvijezdu, a akrobacijama se bavi od svoje četvrte godine. I prije nego što je svoj talent pretvorila u karijeru znala je da je to njezin "poziv": "Čim sam se počela izvijati postala sam o tome ovisna. Odmah sam znala da to želim raditi do kraja života".

Ipak, ova zanimljiva djevojka svaki dan mora održavati formu kako bi ostala ovako fleksibilna: "Nikad nisam na dijeti, ali moram žestoko trenirati kako bi mi mišići ostali u formi i kako bih bila najsavitljivija što mogu biti".

Zlatu i njezinu karijeru možete pratiti na službenoj stranici, stranici njezina showa i na Facebooku, gdje ćete naći i pregršt fotografija zbog kojih ćete više puta provjeravati jeste li dobro vidjeli ono što vam je pred očima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.