Na natječaj za posao umjesto životopisa poslala recept za govedinu s chillijem

Foto: Twitter

18-GODIŠNJA Heather McNab preko noći je postala zvijezda na Twitteru nakon što je podijelila sa svijetom svoju priču. Ona je, naime, na natječaj za posao umjesto životopisa "zakačila" i poslala recept, i to za govedinu s chillijem, slavnog Jamieja Olivera.
 
"Draga Heather, poslali ste nam recept Jamieja Olivera za govedinu s chillijem, ne svoj CV", odgovorili su joj iz agencije za nekretnine koja je primila njenu molbu za posao.
 
Srećom, Heather se zna našaliti na svoj račun pa je na Twitteru objavila svoju priču, uz poruku: "Najgori dan u mom životu ha ha ha".
Priča je odmah postala senzacija, a javio joj se i sam Jamie Oliver koji joj je poručio da zaslužuje taj posao i da ta "govedina može sve napraviti".
"Ljudi mi stalno pišu da ih je moja priča nasmijala, to mi je drago, posebno zato što mi je u početku stvarno bilo neugodno. Neki su mi rekli da bih trebala dobiti taj posao ako im obećam da ću im napraviti taj chilli umak. Da su barem u pravu... Već pomalo počinjem vjerovati da me agencija nije shvatila ozbiljno", rekla je Heather za Mail Online.
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.