"Mudre" riječi starog "znalca": Za bračne probleme krive su ružne žene!

Screenshot: YouTube

PAT ROBERTSON, medijski mogul, bivši baptistički svećenik, konzervativac, predsjednik CBN-a (Christian Broadcasting Network) i voditelj showa "The 700 Club", iznenadio je američke gledatelje izjavama u svojoj emisije.

Njegov je nepopularni zaključak privukao niz negativnih kritika, a mnogi su zaključili da bolje nisu ni očekivali od starog republikanaca.

Sve je započelo pismom koje je 17-godišnji dječak poslao časopisu Maxim, tražeći savjet kako natjerati svog video igrama zaluđenog oca da više vremena provodi s njegovom majkom. Robertson (82) je odlučio odgovoriti dječaku.


"Možda tvoja majka nije draga kao što ti misliš. Ružne su žene krivci za određene bračne probleme. Jedna je moj prijatelj svećenik imao taj slučaj. Posjetila ga je žena koja je izgledala očajno. Imala je groznu frizuru, bila je predebela, loše se oblačila i izgledala je grozno. Rekla je: 'Oče, što mi je činiti? Muž mi je počeo piti'. Svećenik ju je pogledao i rekao joj: 'Gospođo, da sam oženjen za vas i ja bih počeo piti'. Moramo kultivirati romantiku, draga. Uvijek moraš održavati tu iskru ljubavi. Ne možeš samo izjaviti: 'Oh, u braku smo, mora se pomiriti s mojim zapuštenim izgledom'. Moraš se srediti, izgledati lijepo", rekao je Robertson koji je sa svojom suprugom Adelijom u braku od 1954.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.