Milan Popović ne zna ništa o sinovom rođendanu? "Za informacije nazovite Severinu"

Foto: Screenshot YouTube

DOŠAO je i taj dan! Prije točno godinu dana jedna od najiščekivanijih trudnoća u regiji došla je svome kraju, a Severina je tog ponedjeljka u kasnim večernjim satima rodila svoje prvo dijete - sina kojem su ona i Milan Popović nadjenuli ime Aleksandar. Mediji su tih dana okupirali snijegom zameteni Split, no Severinu ispred bolnice nisu dočekali jer je pjevačica ubrzo nakon porođaja tajno napustila bolnicu. Maleni je ubrzo postao ponosni navijač Hajduka i Crvene zvezde u čije ga je klubove upisao ponosni tata koji je izjavio kako mu je sin isti Severina.

Ipak, idila između njega i jedne od naših najpopularnijih pjevačica nije dugo potrajala, no unatoč tome, ostali su u dobrim i prijateljskim odnosima ponajviše zbog malog Aleksandra koji će ih zauvijek spajati. Upravo na njegov prvi rođendan srpski Kurur piše kako je "kralj bakra" navodno donirao 500.000 eura dječjoj bolnici u Vojvodini, što zapravo nije veliko iznenađenje jer se Milan i dosad pokazao kao veliki humanitarac kad su u pitanju djeca, opremivši u godinu dana čak tri rodilišta. 

"Istina je da sam bolnici donirao novac, a i rijetkost je što je Kurir objavio istinitu informaciju. Što se tiče Aleksandrovog rođendana, za to nazovite mamu", rekao nam je Milan Popović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.