Ma koja Charlize, ovih pet opako seksi žena su glavne zvijezde novog "Mad Maxa"

Screenshot: YouTube

GLAVNE uloge u filmu "Mad Max: Fury Road" možda glume Tom Hardy i Charlize Theron, no nakon što pogledate film vjerojatnije je da ćete pričati o pet žena koje su uz njih pojavljuju u njemu.

Radnja filma koji se sastoji od sumanutih potjera automobilima u postapokaliptičnom okruženju vrti se oko pet mladenki, koje su vlasništvo filmskog negativca Immortan Joea. Imperator Furiosa planira ih osloboditi iz zatočeništva, kao dio osvete Joeu. Nakon što izađete iz kino dvorane zanimat će vas imena pet mladih žena, čiji likovi u filmu nose neobična imena.

Prva od njih je britanska manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley, 28-godišnjakinja koja glumi vođu mladenki Splendid Angharad.

Ovako je Rosie izgledala na premijeri filma.

Ako vam izgleda poznatom, to je zato što se pojavila u filmu "Transformers: Dark of the Moon", u kojem je preuzela ulogu od Megan Fox. Prije nego što se počela baviti glumom, Rosie je bila jedan od Victorijinih anđela, ali i zaštitno lice Burberryja.

Druga je 25-godišnja Riley Keogh, koja glumi žestoku crvenokosu Capable. Keogh je najstarija unuka kralja rock 'n' rolla Elvisa Presleya i kći Lise Marie Presley i Dannyja Keogha. Na premijeru filma "Mad Max: Fury Road" došla je s majkom i bakom, Priscillom Presley.

Dosad se pojavila u nekoliko filmova, uključujući i indie film iz 2010. "The Runaways" s Kristen Stewart i Dakotom Fanning. U "Magic Mikeu" glumila je striptizetu. Nedavno se udala za kaskadera Bena Smith-Petersena, kojeg je upoznala na snimanju "Fury Roada" 2012. godine.

Zoe Kravitz, 26- godišnja kći Lennyja Kravitza, glumi Toast the Knowing. Glumica i model nerijetko se na crvenom tepihu pojavljuje pored svog poznatog oca, pa su tako zajedno došli na premijeru "Igara gladi" i dodjelu Oscara.

Dosad je glumila u dvije velike franšize, "X-Men: First Class" i "Divergent". U slobodno vrijeme svira u bendu Lolawolf kojeg je pokrenula i nazvala po polusestri i polubratu, Lola Lolani and Nakoa-Wolf.

Australska glumica i model Courtney Eaton igra najmlađu mladenku, Cheedo the Fragile. Ovo joj je prva glumačka uloga, a za Hollywood Reporter je ispričala da je na audiciju otišla zbog svog oca.

"Ekipa filma došla je u modnu agenciju koja me zastupala i pitali me hoću li sudjelovati na audiciji. Tada je moj tata, koji je obožavatelj filma, rekao da moram na audiciju. Njemu moram zahvaliti na svemu ovome", ispričala je. Sljedeća uloga u kojoj će se pojaviti bit će uz Gerarda Butlera u "Gods of Egypt".

Abbey Lee još je jedna glumačka debitantica, a pojavljuje se u ulozi Dag.

Ova 27-godišnja australska manekenka tim se poslom bavi od 2008. godine, a postala je i dio Victoria's Secreta. Također će se sljedeće godine pojaviti u "Gods of Egypt". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.