Lana Mihić o Boytronicu: Napravio je neprofesionalnu stvar, a mene je prozivao za neprofesionalnost

Foto: Instagram, screenshot: Facebook

LANA MIHIĆ je u ET-ju provela četiri godine, a 2005. ju je na mjestu pjevačice zamijenila Katarina Rautek.

Boytronic je Lanu u nekoliko navrata napadao u medijima proteklih godina, dok privatno nije s njom razgovarao otkad je otišla iz benda, kazala nam je sama Lana. Ona je dosad šutjela, ali sad se dogodilo nešto što ipak nije mogla prešutjeti: nakon što je vidjela spot "Bit ću fer", koji je snimljen za vrijeme njezinog boravka u bendu, shvatila je da je njezin glas presnimljen i da je na spot namontiran glas Katarine Rautek.

Iz tog razloga na Facebooku je napisala: "Šutim punih 10 godina, ali sad mi je fakat dosta. Dakle dragi Adonis aka Boytronic, uopće me ne dira što si k'o seljak inzistirao da raskid Ugovora potpišemo na šanku jer si glumio nadurenu babu, ne dira me što si mi zabranio da ikad javno izvedem bilo koju ET-jevu pjesmu, ne dira me što si lobirao da se na radio postajama pjesme KOJE SAM JA SNIMILA u bendu puštaju s Katarininim vokalom ali montirati Katarinin glas na MOJ video (za čiji sam spot JA dogovorila i aute (jer imaš faking komplex da budeš k'o crnac iz Amerike) i plesače, i styliste itd, je krajnje jadno i ako se ne varam utuživo. Samo što sam ja malo veći čovjek od tebe pa mi ne pada na pamet povlačiti se po sudovima jer ti pokušavaš izbrisati da sam uopće ikad postojala u grupi. Čak me ni to ne dira, ali ajde malo za promjenu budi gospodin i prestani srat po meni, ako zbog ničeg onda zbog toga što sam ti guzicu (da ne kažem život) spašavala kad si imao 'bad period in life'. Seronjo. I ne, neću tagirat službenu ET stranicu iz poštovanja prema svim fanovima grupe jer ne trebaju baš svi saznat koliko si fake".

Iako je video bio objavljen na službenom ET-jevom kanalu, nakon Laninog je komentara izbrisan.



Lana je za Index dodala da Boytronicovo obrazloženje da on nije montirao video jednostavno nema nikakvog smisla, budući da je u pitanju službeni ET-jev kanal, ali i poručila da je sve rekla statusom te da nema namjeru ulaziti u nikakve daljnje rasprave. "Mene je po medijima prozivao da nisam profesionalac, a sad je sam napravio sramotno neprofesionalnu stvar", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.