Korak po korak: Seksualnu povijest žene možete prepoznati iz njenog hoda

POSTOJI izreka koja kaže da vam nakon seksa korak postane lagan, a čini se da je to i u stvarnosti doista tako. Belgijski istraživači proučavali su video isječke žena koje hodaju ulicom i nakon toga, kako tvrde, uspjeli zaključiti koje od njih imaju redovite orgazme tijekom spolnog odnosa.

Kako prenosi Daily Mail, na sveučilištu Catholique de Louvain istraživači su proveli eksperiment u kojem su sudjelovale žene koje redovito postižu orgazam i one koje ga uopće ne mogu postići. Njihov hod zatim je sniman, a njihov "orgazmički" status prosuđivali su seksolozi kojima nije bila poznata njihova seksualna povijest.

Rezultati su pokazali da su žene koji imaju redovite orgazme tijekom spolnih odnosa mentalno zdravije, što se odražava i na njihovom hodu. Naime, vaginalni orgazam, tvrde istraživači opušta mišiće koji su kod žena koje ne mogu postići orgazam ukočeni. Hod kod takvih žena je opušteniji, lakši, slobodniji i senzualniji. Što se klitoralnog orgazma tiče, njegova povezanost s načinom hodanja nije utvrđena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.