Kako obrlatiti superstarove: Kad velike zvijezde pronađu ljubav među "običnim" pukom



NETKO će reći da takvo što može zaživjeti samo u romantičnim komedijama kao što je "Notting Hill", ali veze holivudskih i glazbenih zvijezda i "običnih" ljudi pale i u stvarnom svijetu.

Ekipa HuffPosta sastavila je listu holivudskih celebova koji su ljubav pronašli među običnim pukom, a neke od ovih veza traju preko 15 godina.

Adele i Simon Konecki

Popularna pjevačica početkom je godine izašla u javnost s informacijom da je u vezi s jednim od osnivača humanitarne organizacije "Drop4Drop". Adele je sredinom mjeseca postala mama, a Konceki iz prošlog braka već ima petogodišnju kćer.


Luciana Bozan Barroso i Matt Damon

Nakon što je bio u vezi s Winonon Ryder i Minnie Driver, poznati glumac Matt Damon skrasio se s bivšom konobaricom Lucianom Barroso koju je upoznao 2003. kada je snimao "Stuck on You". Luciana iz prethodnog braka ime kćer Alexiju, par se 2005. vjenčao te održao malu privatnu ceremoniju, a zajedno imaju tri kćeri.



Shania Twain i Frederic Thiebaud

U kolovozu 2009. pjevačica Shania Twain obznanila je da je u vezi s biznismenom Fredericom Thiebaudom. Njihova je priča posebno zanimljiva jer spojila ih je afera njenog bivšeg supruga Roberta Langea s njenom bliskom prijateljicom Marie-Anne koja je tada bila u braku s Fredericom Thiebaudom.



"Oduševilo me kako se nosio s cijelom situacijom. Tada sam se zaljubila u njega. Bio je dostojanstven u svakom trenutku", kazala je pjevačica. Twainova i Thiebaud vjenčali su se 1. siječnja prošle godine.

Julia Roberts i Danny Moder

Situacija Julije Roberts pomalo je slična onoj u kojoj se našla snimajući "Notting Hill", ali umjesto vlasnika knjižare, upecala je kamermana. S Dannyjem Moderom radila je na filmu "The Mexican", a vjenčali su se samo godinu dana kasnije, nakon što se razveo od bivše supruge.



Par ima troje djece, dva blizanca i sina Henryja Daniela Modera koji je rođen u lipnju 2007.

Kelly Clarkson i Brandon Blackstock


Kelly Clarkson se od kraja prošle godine viđa s menadžerom za talente Brandonom Blackstockom, a čini se da mlada pjevačica vidi budućnost s čovjekom koji iz prošlog braka ima dvoje djece.



"Uživamo jedno u drugom. Dolazim iz obitelji uništenih brakova, ali zajedno ćemo stati na kraj tom trendu", rekla je Kelly.

Helen Morris i Martin Scorsese

Nakon četiri propala braka, legendarni redatelj napokon je pronašao ljubav s Helen Morris, urednicom u jednoj izdavačkoj kući, a par se upoznao za vrijeme snimanja "Kunduna" za čija je prava bila zadužena upravo Helen.



Vjenčali su se početkom 1999., a zajedno imaju kćer Francescu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.