Joksimovića povrijedila kandidatkinja: Očito ja nemam X faktor, kad ti gledaš u cipele

Foto: RTL

U NOVOJ fazi showa "X Factor Adria" dvojica mentora morala su donijeti odluku koja tri kandidata iz svakog tima ide dalje u live emisije. To je ujedno značilo da troje kandidata iz svakog tima napušta show.

Massimo se susreo s članovima svog tima, a kako bi lakše donio odluku tko će ići u nastavak natjecanja pozvao je Ninu Badrić. Prva je pred njih izašla Danijela Večerinović iz Velike Gorice. Pjesmu koju je pjevala posvetila je svom dečku s kojim je devet godina u vezi, a kaže da su i dalje zaljubljeni kao klinci. "Fantastična je", komentirala je Nina Badrić.

Almir Ismaili iz Skopja nije oduševio Ninu i Massima. "To je problem svih solo pjevača, to pretjerivanje u triolama", komentirao je Massimo.

Nikola Marjanović, koje je iskustvo stekao u grupi Sane, oduševio je Ninu pjesmom Red Hot Chilli Peppersa "Airplane".

Srđan Lazić iz Valjeva sebe vidi u finalu. Massimu je zasmetalo što krati fraze i ostaje bez daha dok pjeva.

Jelena Đurić je priznala da joj tijekom showa dođe da se vrati svom prijašnjem životu i bude samo majka, no želi pokazati svom djetetu da treba slijediti snove. "Kakav gušt je bio slušati te", rekla je Nina.

"Od svih kandidata, ona me razvalila", dodala je. Massimo je rekao da je njemu bila "neugodna" jer je pola pjesme bio naježen od glave do pete.

Amel Čurić tvrdi da mu je ovo najviša odskočna daska dosad i očekuje da će "X Factorom" okruniti svoj trud. "Zamislio sam da smo Nina i ja prekinuli", bilo je njegovo objašnjenje emotivnog nastupa, a Nina mu je odgovorila da ga ona nikad ne bi mogla ostaviti.

Nakon što su svi otpjevali, Massimo i Nina morali su odlučili koje troje natjecatelja ide dalje, a za koje troje će natjecanje završiti. U live emisije idu Amel, Nikola i Jelena, dok je "X Factor" avantura završila za Danijelu, Amila i Srđana.

Danijela misli da bi bolje prošla da Massimu nije pomagala Nina Badrić.

Nikoli je Massimo zamjerio što je na ruku ispisao tekst pjesme koju je pjevao, a prije nego što mu je rekao da će ići dalje držao ga je u neizvjesnosti pričajući da je morao tražiti dlaku u jajetu.

Oni koji nisu prošli imaju još jednu šansu, jer će se iz svih grupa spasiti jedan natjecatelj, a odluku tko je to donijet će publika.

Nakon Massima, odluku o tri kandidatkinje koje će nastaviti natjecanje donio je Željko Joksimović. Za svog pomoćnika izabrao je glazbenog producenta Mirka Vukomanovića, koji je producent i ovog showa.

Prva je nastupila Katarina Simić, koja je posljednji put pjevala s upalom plućne maramice.

"Bi li mogla ovako svake večeri", pitao je Joksimović Mariju Beladu, a ona je odgovorila da ne. Znajući da Joksimović kandidatkinje eliminira na temelju takvih pitanja, time si je vjerojatno presudila.

Nakon nje nastupila je Iva Čurić, koja je zapjevala "Temperu". S obzirom na to da je jedva ušla u ovu fazu natjecanja, oko nje je vladalo najveće zanimanje. "Toliko je slatka. Meni je ona odlična", rekao je Željko.

"Pjevala je maestralno", rekao je Joksimović o Tijani Vlajković, dok je Mirko komentirao da je suzdržan jer je jako mlada.

Antonija Pleško zapjevala je "Kuću za ptice" Gabi Novak. "Jača je pjesma od nje", rekao je Joksimović.

Magdalena Bogić zatvorila je nastupe pjesmom Aleksandre Radović "Čuvaj moje srce". "Nama je super, a i tebi vidim da je super", komentirao je Željko.

U nastavak natjecanja idu Magdalena, Katarina i Iva, dok u live dio natjecanja neće ići Marija, Tijana i Antonija.

"Ti si gledala sa strane cijelo vrijeme, ti i sad gledaš sa strane", rekao je Željko Mariji.

Tijani je ponudio da bude jedna od gošći na njegovim koncertima i da za godinu dana ima nekoliko svojih pjesama. "Jako si mlada, samo to je razlog zašto sam odlučio da ideš kući"

Dok je Katarini pojašnjavao svoju odluku, ona je pogledala u svoje cipele.

"Ti si pokazala da ja nemam X faktor, jer ja ti pričam, a ti gledaš u cipele i govoriš da te žuljaju", rekao je. Kad joj je rekao da ide dalje, ona se rasplakala.

"Tvoj glas je veoma zreo, ti si veliki pjevač iako si jako mlada. Na svim natjecanjima si bila superiorno prva, i siguran sam da posjeduješ tu auru X faktora", rekao je Antoniji Pleško, koja je nakon ispadanja rekla da se ljuti na sebe jer je izabrala krivu pjesmu.

Iako se u ovu fazu natjecanja provukla, Iva je otišla u live dio showa, a rasplakala se i prije nego što je čula Željkovu odluku.

U sljedećoj emisiji svoju trojku birat će Aleksandra i Tonči.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.