Jelena Rozga, Connect i Vuco obilježili šesti dan Rujanfesta: Dečko zaprosio svoju djevojku na pozornici

Foto: Vedran Tolić

POSLJEDNJI vikend festivala Rujanfesta obilježili su nastupi Jelene Rozge, Connecta i Vuce. 

Jedna od najljepših i najzaposlenijih hrvatskih glazbenica Jelena Rozga sinoć je održala još jedan koncert o kojem će se dugo pričati. "Obožavam", "Nirvana", "Karantena", "Gospe moja" samo su neki od brojnih hitova koje je Jelena sinoć pjevala zajedno sa svojom vjernom publikom.

Usred njenog koncerta dogodila se i nesvakidašnja prosidba na pozornici. Naime, Rozga je tijekom izvedbe svoje pjesme "Gospe moja" pozvala jednu djevojku po imenu Aleksandra iz publike i zamolila je da s njom otpjeva taj hit na što su ovoj odmah potekle suze, a zatim se na pozornicu popeo i njen dečko, održao kratak govor i zaprosio je pred svima nazočnima. Aleksandra ga, koliko je poznato, nije odbila.

Najpoznatija zaprešićka četvorka, RNB grupa Connect glazbeno su osvježenje ovogodišnjeg programa. Na Rujan pozornici pojavili su se zajedno s Jelenom Rozgom kako bi izveli zajednički ljetni hit "Dalmatinka", a potom su uslijedile i njihove druge pjesme koje ove dečke već godinama stavljaju na sami vrh RNB scene u Hrvatskoj.

Osebujni dalmatinski glazbenik Vuco i njegov prateći sastav Živo Blato prvi su se puta predstavili publici Rujanfesta. Svojim ekscentričnim nastupom oduševio je prepuni šator i brojne fanove ispred West pozornice.


Šesti dan Rujanfesta nisu propustili glazbeni radijski voditelj Dalibor Petko, glazbenica Petra Kovačević, vaterpolist Ante Vukičević, olimpijci veslač Mario Vekić i mačevalac Bojan Jovanović, TV voditeljice Martina Podgorski i Hana Tabaković te brojni drugi.

Večeras se na Rujan pozornicu vraća glazbenik Ivan Zak dok će publiku na West pozornici zabavljati atraktivna Andrea Šušnjara i grupa Magazin.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.