Isprika koja nije isprika: Glumac iz serije "Dva i pol muškarca" objasnio svoju kontroverznu izjavu

Foto: Press

NAKON ispada koji je imao u jednom od intervjua u kojem je zamolio gledatelje da više ne gledaju seriju u kojoj glumi, Angus T. Jones se ispričao pismom koje u pravilu i nije isprika koliko dodatno objašnjenje ranije izjave.

U njegovoj izjavi stoji:

"U posljednja 24 sata moja je izjava bila predmet rasprava i komentara. Ne mogu se osvrnuti na sve što sam rekao ili što je pogrešno protumačeno, ali želim da neke stvari budu jasne.

Zahvalan sam i imam poštovanje prema divnim ljudima s kojima sam radio ovih deset godina i koji su postali moja obitelj.

Zahvaljujem Chucku Lorreju, Peteru Rothu i mnogim drugima u Warner Brosu i CBS-u na onom što spada u najvažnija iskustva u mom životu. Hvala im na prilici koju su mi dali.

Želim da ekipa i glumci znaju koliko mi je stalo do njih i njihove podrške tijekom godina. Mnogo sam toga naučio od njih i hvala im na pozitivnom utjecaju koji su imali na mene.

Žao mi je ako su moje izjave protumačene kao znak nepoštovanja ili nezahvalnosti na prilici koja mi je pružena. To nije bila moja namjera."


Valja dodati da je i Charlie Sheen komentirao njegovu izjavu kako više ne želi biti dijelom serije.

"Kada sam čuo Angusovu izjavu, postalo mi je jasno da je taj show uklet", izjavio je Sheen za magazin People.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.