HTZ: Goran Kos i dalje sabotira zajedničke pjesme, ne zna se hoće li pjevati večeras s ostalima

GORAN KOS i dalje unosi nemir u HTZ kuću. Iako se početkom tjedna činilo da se situacija primirila i da je Goran konačno postao svjestan da mora vježbati i zajedničku pjesmu s preostalim kandidatima, jučer se situacija ponovno zahuktala. Na Gorana je ovog puta najviše planula Maja Bajamić, kojoj nije jasno zašto bi se ona bolesna trudila dati sve od sebe, kad Goran može raditi što ga volja.

Više od svađe na probi brinulo ga je kako je vijest o njegovom nimalo kolegijalnom ponašanju dospjela do nas

Budući da je Goran ponovno "sabotirao" zajedničku pjesmu, ne samo da je dignuo živac ostalim kandidatima, već je doveo u pitanje i svoj večerašnji nastup tijekom zajedničke izvedbe. Tijekom jučerašnjih proba Goran je izjavio kako neće pjevati svoju dionicu zajedničke pjesme, a kad smo ga nazvali da bi ga upitali što se točno događa, više od svađe na probi brinulo ga je kako je vijest o njegovom nimalo kolegijalnom ponašanju dospjela do nas.

Iako i dalje nije poznato hoće li mu produkcija zbog "zabušavanja" na kraju odobriti solo dionicu u večerašnjem zajedničkom nastupu, ili će samo zapjevati zajedničke dijelove pjesme, Goran nas se još jučer trudio uvjeriti kako je sve riješeno: "Stvar je u tome da ja imam svoj deal dok pjevam. Sinoć sam bio umoran i cijeli sam bio strgan i nisam mogao dati 100 posto onog što mogu, ali danas ponovo snimamo i pjevat ćemo taj dio za zajedničku pjesmu. Sve je dobro. Tu smo gdje jesmo i moramo odraditi to što moramo. Problemi su izglađeni".

Odlučio pjevati tek nakon što je postao svjestan da se i van HTZ kuće zna za njegovo ponašanje

No, doznajemo kako tome ipak nije bilo tako, jer je Goran tek sinoć navečer, nakon što je postao svjestan da se i van HTZ kuće zna za njegovo ponašanje, izjavio kako ipak želi pjevati zajedničku pjesmu. Što će naposljetku produkcija showa odlučiti o njegovom stalnom premišljanju, doznat ćemo tek u večerašnjem liveu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.