Fotka koja sve govori: Ljubavnica ulovljena kako zaljubljeno gleda u direktora CIA-e



PROŠLOG petka David Petraeus podnio je ostavku na mjesto direktora američke obavještajne agencije CIA.

Priznao je da ostavku podnosi zbog bračne nevjere, odnosno zato što je prevario suprugu s kojom je u braku 37 godina. Aferu je imao s udatom 40-godišnjom novinarkom Paulom Broadwell, kolumnisticom New York Timesa i Boston Globea te autoricom njegove biografije.

A unatoč tome što je nevjera potvrđena, svjetski su se mediji raspisali o fotografiji za koju tvrde da je čisti dokaz: snimljena je 23. lipnja 2011. godine kad je bivši CIA-in direktor zajedno sa suprugom stigao na saslušanje za kandidaturu za čelno mjesto u organizaciji u kojoj je nedavno bio primoran dati ostavku. Dok je on prolazio u društvu supruge u njegovom je smjeru "zaljubljeni" pogled uputila Broadwell, prenosi Daily Mail.

Afera je razotkrivena kad je Broadwell poslala niz prijetećih e-mailova Jill Kelley, koja radi za State Department, upozoravajući je da se "kloni" Petraeusa. Ona se prijetnji toliko uplašila da je sve odlučila povjeriti FBI-ju, a oni su u istrazi otkrili niz e-mailova razmijenjenih između Petraeusa i Broadwell, koja je svog ljubavnika u njima često oslovljavala s "breskvice" ("peaches").

Doduše, to nije bio samo izraz nježnosti već i njegov nadimak koji je dobio još u srednjoj školi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.