Emotivni prolazak kroz cilj: Vratila se na mjesto na kojem je mislila da će umrijeti

Foto, Screenhot: Facebook

REBEKAH GREGORY koja je ostala bez noge prilikom bombaškog napada za vrijeme bostonskog maratona vratila se ove godine na istu stazu.

Gregory je u trenutku napada 2013. na utrci bila s tadašnjim dečkom i sinom. Nakon što je svjedočila u slučaju protiv Džohara Tsarnaeva, ova se 27-godišnjakinja zavjetovala da će otrčati maraton.

Nakon 17 operacija noge kojima se pokušavalo sanirati štetu, Gregory je prošle godine odlučila da je će ipak amputirati. Prošli tjedan liječnici su joj kazali da će, ako istrči čitav maraton, oštetiti nogu. Iz tog je razloga odlučila startati na zadnjoj etapi, svejedno prolazeći mjesto na kojem je prije dvije godine mislila da će umrijeti.

Prije utrke na svojem je profilu na Facebooku objavila fotografiju uz koju je napisala: "Ovo je dan...u kojem uzimam natrag svoj život".

This is the day....I take my life back.

Posted by Rebekah Gregory DiMartino's New Day New Hope on Monday, April 20, 2015


U cilj je Gregory utrčala s trenerom, koji također ima amputiranu nogu. Taj trenutak pogledajte u videu.

Boston News, Weather, Sports | FOX 25 | MyFoxBoston

 

21 APR: She lost a leg in 2013 bombing but ran in 2015 race #BostonMarathon #BostonStrong #RebekahStrong #RebekahGregoryRebekah Gregory lost a leg to injuries sustained in the 2013 Boston Marathon bombing, but returned to run the last 3 miles of the 2015 race. #BBCShorts

Posted by BBC Shorts on Tuesday, April 21, 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.