Dvogodišnja "princeza Instagrama" kupa se u luksuzu i već ima svoj biznis

Foto: Instagram

PIXIE CURTIS ima samo dvije godine i živi kao prava zvijezda.

Ova "princeza Instagrama" je kći australske bogatašice i vlasnice PR kompanije Roxy Jacenko i investicijskog bankara Olivera Curtisa. Roxy je svojoj kćerkici otvorila Instagram profil na kojem svakodnevno bilježi njezin život i on je ubrzo postao pravi hit. Za to je zaslužna preslatka Pixie, ali najviše luksuz u kojem malena djevojčica uživa.

Tako Pixie voli kupovati u skupim dućanima.



U avionu je za nju uvijek rezervirano sjedalu u prvom razredu.



U slobodno vrijeme voli se izležavati uz bazen.



Obožava putovati, a u skupim hotelima u kojima odsjeda uvijek ju dočekaju prikladni paketi dobrodošlice.



Najviše od svega voli se lijepo odijevati i raditi selfieje s mamom, a usvojila je i nezaobilazan duckface.





Roxy i Pixie nedavno su pokrenule i tvrtku pod imenom "Pixies Pix" koja se bavi proizvodnjom i prodajom mašnica za kosu, piše Mirror. Pixie je, naravno, zadužena za "dizajn".

"Moj muž i ja radimo sedam dana tjedno, od 12 do 14 sati dnevno, tako da naš stil života nije nešto što dolazi lagano, to su krv, znoj i suze", kaže Roxy.

Obitelj je ovo ljeto već proputovala Italiju, a kada se vrate kući u Australiju, Pixie će se odmarati na plaži, odlaziti u zoološki vrt i na satove baleta.

"Moj cilj je da joj dam što više znanja i nadam se da će ga jednog dana dobro iskoristiti", kaže Roxy i dodaje da je Instagram profil otvorila kao malo oblik zabave za obitelj i prijatelje. Zabave se pretvorila u dobar biznis, a malena Pixie trenutno ima više od 28 tisuća fanova.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.