"Dokaz da se i cure koje nose veće brojeve mogu fotografirati u donjem rublju"

Foto: Robin Lawley/Facebook

ROBYN LAWLEY jedna je od najpoznatijih modela za "žene koje nose velike brojeve", kako to kažu Amerikanci, a zgodna je 24-godišnja Australka ovaj put pažnju privukla kampanjom za donje rublje Chantelle Lingerie.

Robynino se ime često spominje u američkim kampanjama kojima se pokušava promovirati "normalan" izgled nasuprot izgledu tipičnih manekenki, uz burno zagovaranje "cura koje su malo punije" i redovite komentare da je upravo to ono što želimo vidjeti, prvenstveno stoga kako bi se ženama prestalo nametati lažne ideale ljepote. Jednako tako objavljene su i nove fotografije, koje je, primjerice, Huffington Post popratio naslovom: "Dokaz da se i cure koje nose veće brojeve mogu fotografirati u donjem rublju".

Dakle, Lawley se predstavlja kao zaštitno lice "punijih cura", ali se pritom ignorira činjenica da je u pitanju žena koja je visoka 1,88 m te da za svoju visinu sasvim normalno izgleda, bune se komentatori na društvenim mrežama. Naravno, osim ako je u pitanju Photoshop, što bi samo još više naglasilo paradoks situacije u kojoj se za promoviranje "normalne" ljepote koristi savršena ljepotica - koju se opisuje kao "jaču", "veću", "bujniju".


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.