Dokaz da je pas zaista najbolji čovjekov prijatelj: Čupavi heroj Geo spasio desetogodišnjaka



SEDMOMJESEČNI pas Geo postao je internetska senzacija i pravi heroj nakon što je spasio desetogodišnjaka.

Međutim, njegova se priča uvelike razlikuje od mnogih sličnih u kojima pseće herojske poteze možete pripisati pukoj slučajnosti. Naime, Geo je doslovno odvukao desetogodišnjeg Charlieja s ceste i spasio mu život, a pritom ga je udario kamion koji bi zasigurno teško ozlijedio dječaka, ako ne i usmrtio.

Pobjegao s mjesta nesreće

Carly Riley iz Essexa pošla je u šetnju sa svojim ljubimcem Geom i tri sina, Charliejem, Joshom i Benom. U jednom trenutku, iz zavoja je velikom brzinom izletio kamion koji je krenuo ravno na desetogodišnjeg Charlieja.

Geo je tada stao pred dječaka, odgurnuo ga, a kamion ga je udario i bacio na cestu gdje ga je isti vozač još jednom udario prije nego je pobjegao s mjesta nesreće.

"Geo je vjerojatno osjetio da će kamion naletjeti na nas i maknuo ga s puta. Mogao nas je sve pregaziti, a da nije bilo psa, gotovo sam 100 posto siguran da bi udario mog sina", rekla je Carly.

Potpuni oporavak

Geo je završio sa slomljenom nogom, ozlijeđenom kralježnicom i unutarnjim ranama, ali veterinari tvrdi da će se u potpunosti oporaviti.

"Bili smo spremni učiniti sve da mu spasimo život. Bez obzira na cijenu. On je član obitelji", rekla je Carly za The Sun. Ujedno su za svog heroja otvorili i Facebook stranicu na kojoj ljudi mogu pratiti njegov oporavak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.