Dječak dvije godine nakon smrti oca primio njegovu dirljivu poruku

Screenshot: KUSA

DJEČAK iz Colorada više nikad neće moći čuti svojeg oca kako mu govori da ga voli, ali sasvim neočekivano primio je najbolju moguću zamjenu - pismenu poruku ljubavi.

Samo nekoliko dana prije druge obljetnice smrti Jamesa Torreza koji je preminuo od posljedica rijetke bolesti mozga, njegova bivša supruga Julie Van Stone i 10-godišnji sin Rowan primili su poštom razglednicu od Josepha na kojoj je označen datum 10. lipnja 2007. godine.

On bi slao razglednice kući kad je putovao zbog posla, a jedna od njih sad se pojavila u sandučiću - gotovo osam godina nakon što ju je poslao. "Pozdrav iz Pennsylvanije. Volim te i jako mi puno nedostaješ. Vidimo se brzo. Voli te tata", pisalo je u njoj.

"Imam osjećaj kao da je to bio njegov posljednji pozdrav koji nije stigao izgovoriti", kazala je Van Stone za NBC KUSA.

Rowan i njegova majka nemaju pojma kako se razglednica tek sad pojavila u njihovom sandučiću, ali zahvalni su što su dobili još jednu uspomenu na voljenog supruga i oca koji je preminuo u ožujku 2013. u dobi od 41 godine.

Posljednju razglednicu Rowan će dodati posebnom spomenaru u kojem čuva i ostale uspomene na oca, što mu pomaže da zadrži sjećanje na njega, budući da ga je izgubio tako mlad: "To mi održava uspomenu živom. Na taj način mu govorim 'hvala'", kazao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.