Cosbyjeva navodna žrtva: Moj psihijatar može potvrditi da sam zlostavljana kao djevojčica

Screenshot: CBS Los Angeles

JUDY HUTH jedina je navodna Cosbyjeva žrtva koja je protiv slavnog komičara podigla sudsku tužbu za seksualno zlostavljanje maloljetnice.

Silovanje se, kako kaže, dogodilo nakon što je popila više alkoholnih pića u njegovu društvu.

Huth je tužbu podnijela Vrhovnom sudu u Los Angelesu još početkom ovog mjeseca te je ondašnja policija započela istragu.

Nakon toga je Cosby uložio protutužbu protiv Huth, tvrdeći da ona samo pokušava iznuditi novac od njega. Naime, u protutužbi se navodi kako su Huthini odvjetnici tražili 250 tisuća dolara kako bi ona odustala od tužbe, kao i to da je pokušala prodati priču novinarima.

Uskoro su mediji počeli pisati o tome kako će Bill Cosby biti pozvan na službeni policijski razgovor, kao i to da komičar ima pravo odbiti razgovor s obzirom na to da je slučaj star 40 godina, ušao u zastaru.

U međuvremenu, ponovno se oglasila Huth koja sada tvrdi da njezin psihijatar može potvrditi kako je bila zlostavljana kao maloljetnica, prenosi TMZ.

Tako u službenom priopćenju doktora Anthonyja Readinga piše: " S obzirom na moje znanje i činjenice koje sam dosad imao prilike saznati o ovom slučaju, kao i na moje profesionalno mišljenje, zaključujem da je Judy Huth kao dijete bila seksualno zlostavljana".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.