Bizarna svadbena zvona: Osmogodišnji dječak u Južnoj Africi oženio 61-godišnjakinju jer su mu tako "naredili" preci

Screenshot: YouTube

NEVJEROJATNA priča stiže nam iz Južne Afrike gdje je osmogodišnji dječak iz Tshwanea oženio 61-godišnju ženu jer mu je tako odredio duh njegovog pretka. Da stvar bude još bizarnija, mlada ima petero djece, i već je bila u braku, donosi Daily Mail.

Cijela je priča počela u trenutku kad je Sanele roditeljima ispričao kako je čuo glas davno umrlih predaka koji su mu naredili da se oženi. Roditelji su u strahu od odmazde odmah dogovorili vjenčanje plativši 500 funti za mladu i još tisuću za samu svadbu. Svečani čin pripremao se dva mjeseca, a na dan odlaska pred oltar osmogodišnji Sanele bio je odjeven u srebrno odijelo. Nakon što je izmijenio prstenje sa svojom suprugom, dječak je pred stotinjak gostiju 61-godišnju Helen podigao kako bi joj poklonio poljubac.

Ovaj je događaj šokirao lokalnu zajednicu, no obitelj opravdava vjenčanje tvrdeći kako se radi samo o ritualu, a ne o pravoj ceremoniji. "Sanele je sretan što je to učinio. To je nešto što preci žele i što će ga učiniti sretnim", rekla je dječakova majka.

Sanele i njegova supruga neće živjeti zajedno, a oboje su se nakon vjenčanja vratili svojim obiteljima i starom životu. "Nastavit ću ići u školu i učiti. Kad odrastem, oženit ću se zapravo, i to ženom svojih godina", kaže Sanele.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.