Bivša supruga Phila Collinsa prekinula šutnju: Još uvijek zarađuje na "In The Air Tonight", a cijela priča je laž

Foto: Press

KROZ četiri desetljeća glazbenog djelovanja neke priče vezane uz Phila Collinsa postale su neizostavnim dijelom njegove biografije, a to se posebno odnosi na njegov vjerojatno najveći solo hit "In The Air Tonight" u kojoj se obračunao s nevjernom suprugom koja ga je prevarila i napustila.

Radilo se o Andrei Bertorelli koja ga je navodno napustila zbog slikara i dekoratera, a njegova tuga poslužila je kao inspiracija za pjesmu koja je utabala put njegovoj solo karijeri i omogućila mu da proda više od 150 milijuna albuma diljem svijeta.

Prekinula šutnju nakon 35 godina

No, 35 godina kasnije, Andrea je odlučila prekinuti šutnju i otkriti pravu istinu o tome kako je došlo do razvoda od Collinsa i tko je koga prevario.

"Phil je u intervjuima, govoreći o pjesmi, izjavio da sam pobjegla s dekoraterom, a to jednostavno nije istina. Naš se brak raspao zbog niza razloga, a glavni je taj da je imao kratak fitilj i radije se svađao nego rješavao probleme. Stalno je divljao i osjećala sam se kao da me zlostavlja", govori Andrea.

"Ja sam se razvela od njega, a ne on od mene. Razlog je bila njegova nevjera i on se s tim složio. Slušala sam o njegovim aferama puno prije nego sam ja imala jednu svoju. Nadalje, samo dva dana nakon poroda, nakon što sam izašla iz bolnice s našim sinom Simonom, Phil je otišao na dvogodišnju turneju s Genesisom", objašnjava.

"Zaradio je dosta novca pjevajući o prekidu i našem braku i tome kako sam mu slomila srce, ali nikad se nije zapitao kako ću se zbog toga osjećati ja ili naša djeca. Sve ove godine glumi žrtvu i mislim da je došlo vrijeme da prestane", zaključuje ona.

Štoviše, u nedavno intervjuu pjevač je izjavio da mu je žao što više vremena nije provodio sa svojim sinom Simonom, ali posebno ju je zasmetalo to što je izjavio da je to velikim dijelom njezina krivica.

"To što me počeo kriviti zbog toga što se ne viđa s djecom me izludjelo i to je tako tipično za njega. Odlučila sam da je došlo vrijeme da progovorim o svemu", govori Andrea.

Što se zapravo dogodilo?

Prepričala je i aferu koja stoji iza "In The Air Tonight".

"U to vrijeme je bio izvan kontrole. Neprestano je urlao na mene i napadao me pred djecom. U to sam vrijeme upoznala muškarca koji je prijatelju pomogao prilikom renovacije kuće. Nije bio dekorater. Bila je to kratka afera i priznala sam je Philu čim se vratio kući. Učinili smo sve da to ostavimo iza nas, ali postojali su drugi problemi", priznaje Andrea i nastavlja: "Mrzila sam što se to dogodilo i osjećala sam krivnju. Nisam htjela da se to dogodi i donijela sam lošu odluku zbog koje žalim. No, to nije povod razvodu. Bilo je gotovo i prije afere. Bio je to simptom lošeg braka, a ne razlog zbog kojeg smo se razveli".

Nakon toga umrla joj je tetka i nakratko je preselila u Vancouver, a Phil je na nju vršio pritisak i pokušavao popraviti situaciju.

"Znala sam da se ne mogu vratiti. Nisam mu vjerovala. Bila sam uplašena zbog budućnosti, ali nisam se mogla vratiti i pretvarati se da je sve u redu", govori ona i dodaje da se šest mjeseci kasnije vratila u Englesku gdje je upoznala muškarca s kojim sam dvije godine bila u vezi.

"Phil je poludio. Pronašao je njegov broj i neprestano ga zivkao", govori Andrea i dodaje da ju je medijima predstavio kao negativku.

"I drugi kantautori pišu o prekidima, ali ne imenuju svoje bivše kao on. Kad sam ga zamolila da prestane to raditi, rekao mi je da ima umjetničku slobodu raditi što god želi. Ukratko, previše je zarađivao pričajući o našem braku i nije ga bilo briga tko zbog toga pati", rekla je na kraju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.