Best of night: Pogledajte neke od najboljih trenutaka ovogodišnjeg KnockOut Snow Festivala

Foto: Marko Delbello Ocepek/Collegium
Video: Mladen Đaković - Mlaggio

VRIJEME je da se prisjetite nekih od najboljih trenutaka trećeg izdanja KnockOut Snow Festivala, koji se u čak dva termina krajem prošle i početkom ove godine održavao u francuskim Alpama. Ovo su najbolji kadrovi s koncerata u prepunoj party Areni, a još vas čekaju i neponovljivi zimski prizori ludiranja na snijegu te najbolji trenuci s apres ski partyja.

Tijekom dva tjedna tisuće mladih iz Hrvatske uživali su u Orcieresu u brojnim snježnim radostima, a kako je KnockOut Snow Festival skijaško-glazbeni spoj dobre zabave, predah od skijanja uzimalo se na vrućim apres ski partijima, dok se svaku večer uživalo na nekom od odličnih koncerata.

Ove godine na KnockOut Snow Festivalu su nastupali The Shapeshifters (DJ Simon Marlin), Vanillaz (DJ Marc Bucca & DJ Miha Pajk), Frankie Headfors (DJ Jurki & DJ Viktor), DJ Luca Montecchi, Hladno pivo, Connect, Let 3, Goran Bare i Majke, Mandrili te DJ Petko.

Treće izdanje KnockOut Snow Festivala, podsjećamo, završilo je velikim Indexovim partyjem uz DJ-a Lucu Montecchija.

Nakon Francuske skijaške avanture, u organizaciji Collegium Putovanja, od 13. do 16. ožujka očekuje vas vrhunac snježne bajke u Olimpijskom centru Jahorina u blizini Sarajeva. Na KnockOut Snow Closing Festivalu mlade će zabavljati splitski glazbenik Jole, "tamburaši u starkama" Mejaši, DJ Jurki (Frankie Headfors), riječki "mali s VELIKIM band" i DJ Luca Montecchi. Osim noćnih partija i koncerata tu su apres ski partiji, posjet Sarajevu i brojna druga iznenađenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.