Bear Grylls šokira: Pojeo bih čovjeka i dao vlastitoj djeci da ga pojedu

Foto: YouTube

NA TV EKRANU jeo je ovnove testise, devinu crijevnu tekućinu, slonov izmet i još kojekakve "delicije", a sve u svrhu preživljavanja u divljini. Britanski marinac Bear Grylls, najpoznatiji po svojim emisijama u kojima nas uči kako preživjeti nađemo li se usred ničega, kaže kako bi otišao korak dalje i - pojeo čovjeka.

Grylls se referirao na film iz 1993., "Alive" koji prikazuje stvaran događaj iz 1972. godine kada je na Andama pao zrakoplov, a oni koji su preživjeli morali su se dati kanibalizmu kako bi se naposljetku mogli vratiti svojim obiteljima; živi.

Inače, Bear Grylls promovira svoju novu emisiju, "Bear Grylls: Mission Survive", a na gostovanje u The Morning došao je kroz prozor - doslovno.

"Naravno. Da sam izgubljen u džungli s jednim od mojih sinova inzistirao bih na tome da me pojede želi li preživjeti", rekao je Grylls u gostovanju na emisiji This Morning. "Alive je jedan od najboljih filmova ikada koji sam pogledao", kaže Grylls i dodaje: "Ljudi koji su umrli, prije smrti su inzistirali da ih drugi pojedu. Stoga, uopće ne bih dvojio nađem li se u takvoj situaciji".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.