60 zaštitara, vol od 500 kila i hrvatska riba: Brenin posinak ženi folkericu iz Belog Manastira

Foto: Instagram

POSINAK Lepe Brene, Filip Živojinović, 21. lipnja ženi folk pjevačicu Aleksandru Prijović koja je inače porijeklom iz Belog Manastira.

Srpski mediji svadbu već nazivaju vjenčanjem desetljeća, a sada su procurili i detalji raskošne proslave. Uzvanike će navodno posluživati 160 konobara, a jedan od najvećih troškova svadbe bit će unajmljivanje 120 soba za uzvanike u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela.

Vjenčanje će osiguravati 60 tjelohranitelja, a očekuje se više od 900 uzvanika. Na meniju će se naći riba iz Hrvatske, razni morski plodovi iz Crne Gore, ćevapi iz BiH, a Kurir piše i da je kupljen vol od čak 500 kilograma. 

Iz Kine su naručili ukrasne kristale za vjenčanu salu. Filipov vjenčani kum bit će košarkaš Miloš Teodosić, dok će Aleksandrin kum biti folk pjevač Aco Pejović.

Aleksandra je nekoliko dana prije svadbe posjetila i obitelj u Belom Manastiru, što otkriva fotografija s djedom koju je podijelila na Instagramu.

Filip i Aleksandra su prije nekoliko dana potpisali predbračni ugovor. "Prija i Filip se vjenčaju iz ljubavi i nijedno od njih ne zanima materijalno stanje partnera. Ipak, njih dvoje su razgovarali i dogovorili se da je najbolje da potpišu predbračni ugovor. To nije ništa čudno, već je sasvim normalna stvar među svim parovima, ne samo u svijetu već i kod nas. Oboje su lako sklopili sporazum", rekao je izvor za Kurir.

"U ugovoru je navedene pokretna i nepokretna imovina supružnika, koju prilikom razvoda ne mogu dijeliti. To znači da sve što unesu u brak, ukoliko dođe do razvoda, ostaje njima. Filip neće imati pravo na njen stan u Beogradu. Također, automobil koji je dobila na poklon od Filipa ostaje njoj", kaže.

"Sve što budu stekli tijekom braka dijelit će se ravnopravno ako za tim bude potrebe. S tim da svatko od njih ima pravo odreći se svog dijela u korist druge strane. Inače, u okviru predbračnog ugovora stoji i stavka po kojoj oboje imaju apsolutno pravo korištenja pokretne i nepokretne imovine supružnika tijekom trajanja braka", objasnio je izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.