33-godišnja pjevačica u emisiji tinejdžeru protiv njegove volje dala prvi poljubac u životu

Screenshot: Youtube

POPULARNA pjevačica Katy Perry je jednog natjecatelja u glazbenom talent showu Američki idol iznenadila poljupcem, ali njemu se to baš nije svidjelo.

19-godišnji Benjamin Glaze pojavio se na audiciji za show, a tijekom razgovora je članovima žirija među kojima se našla i Katy otkrio da se nikad nije poljubio.

Katy ga je na to pozvala i poljubila u obraz, a zatim zatražila da to ponove. U drugom je pokušaju ipak brzo okrenula glavu i poljubila ga u usta.

Benjamin se brzo odmaknuo, a kasnije je za New York Times otkrio da mu nije bilo drago što se to dogodilo jer je htio da se njegov prvi poljubac dogodi u vezi i da to bude nešto zaista posebno.

"Da me pitala za dopuštenje, rekao bih ne. Znam puno dečki koji bi bili oduševljeni, ali ja sam odgojen u konzervativnoj obitelji i bilo mi je neugodno. Htio sam da mi prvi poljubac bude nešto posebno.''

Audicija, koja je emitirana ovaj tjedan, održana je u listopadu prošle godine, a Benjamin kaže da je zahvalan što je situacija s Katy privukla pozornost na njegovu glazbu i ne smatra da je doživio seksualno zlostavljanje za koje su mnogi korisnici interneta prozvali pjevačicu.

"Ovo je bio seksualni čin koji nije smjela napraviti bez dopuštenja. Da je to muški sudac napravio mladoj djevojci, nastradao bi", "Svi pretpostavljaju da mu se to moralo svidjeti jer je riječ o Katy Perry. A što ako se do sad nije poljubio iz religioznih razloga?", "Nije li ironično da baš u vrijeme #MeToo pokreta s pričama o neželjenim seksualnim kontaktima u Hollywoodu jedna pop ikona uzme sebi pravo prvi put poljubiti mladića na nacionalnoj televiziji", bili su samo neki od komentara ljutitih gledatelja na službenom Twitteru showa.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.