26-godišnjaku se smijali zbog izgleda pa na operacije potrošio preko 100 tisuća kuna

Screenshot: TikTok

26-GODIŠNJI Vijetnamac tvrdi da je radikalno promijenio imidž pomoću plastične kirurgije nakon što su mu se smijali tijekom razgovora za posao.

Korisnik Tik Toka Đỗ Quyền privukao je puno pažnje na azijskim društvenim mrežama nakon što je objavio fotografije i snimke svoje navodne transformacije, a kaže kako je bio na devet plastičnih operacija.

Kaže kako se na drastičan korak odlučio nakon što su mu se zbog izgleda smijali na razgovoru za posao, no mnogi na internetu ne mogu vjerovati da se radi o istoj osobi.

@quyen_do8

Trả lời @halfelf2309 ##howichange lúc trc Ngoại xấu thg bị chê bai thay đổi đê mình hoan hảo hơn ạ ##Thaydoi ##daythithanhcongkhongnhi

♬ feeling - Official Sound Studio

Mladić koji radi kao make-up artist u Saigonu rekao je svojim pratiteljima na TikToku da je potrošio preko 100 tisuća kuna na velike operacije, uključujući rinoplastiku, preoblikovanje usana, implantate...

@quyen_do8

##howichange cám ơn ai đó bỏ rơi tôi để tôi tìm lại dc chính mình ##lộtxác ##Thaydoi

♬ Hẹn Yêu - Minh Vương, Thương Võ, ACV

Operacije je, kaže, platio od svoje ušteđevine. "Kad sam prvi put došao kući nakon operacije, roditelji me nisu prepoznali", rekao je. "Očekivao sam to, ali ipak nisam mogao suzdržati suze."

@quyen_do8

##howichange cám ơn ai đó bỏ rơi tôi cho tôi tìm lại đc chính mình ##lotxac ##lotxacthanhcong ##thaydoihinhdang ##thaydoinhansac

♬ nhạc nền - Vy béo ú❤️❤️❤️❤️❤️

Snimke svoje navodne transformacije redovito objavljuje na TikToku, i iako ima brojne kritičare, stekao je i mnogo pratitelja koji mu se dive. Kaže i kako mu nije nimalo žao zbog operacija. "Standard ljepote za mene je onaj kada se pogledate u ogledalo i osjećate se zadovoljno i samopouzdano", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.