2019. je šokirala svijet, u Splitu se mučila, a sad je prate 3.6 milijuna ljudi

Foto: Instagram

DVIJE godine su prošle otkad je atraktivna Kinsey Wolanski prekinula finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama utrčavši polugola na teren. Sad se prisjetila tog događaja i za Names Magazine otkrila što danas misli o tom svom potezu.

"Definitivno nisam bila spremna za sve što se događalo nakon te utakmice", rekla je Kinsey koja je u samo nekoliko dana od utakmice prikupila dva milijuna pratitelja na Instagramu. Kinsey je prije utrčavanja na teren imala 300 tisuća pratitelja, a samo nekoliko sati nakon utakmice došla je do čak dva i pol milijuna pratitelja. 

Danas ih ima 3.6 milijuna pratitelja te uglavnom zarađuje od objava na društvenim mrežama.

"Ali bila sam uzbuđena što sam to napravila, volim pomicati stvari do krajnjih granica i živjeti život punim plućima", kaže. "Jako sam zahvalna na tom iskustvu jer mi je pomoglo da proširim svoje platforme na društvenim mrežama koje danas dijelim s ljudima diljem svijeta", dodala je.

Dečko joj dočekao Sanadera 2015.

Kinsey je djevojka YouTubera Vitalija Zdorovetskog koji je Hrvatima dobro poznat još od 2015. godine kad je dočekao Ivu Sanadera ispred Remetinca, popeo mu se na automobil i na auto privezao Dinamov šal koji je dotad nosio oko vrata. On je i sam 2014. godine uletio na teren tijekom finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, a zbog toga je završio i na popisu ljudi kojima je zabranjeno biti na većim sportskim događajima. 

On te 2019. godine nije smio biti na stadionu, no prerušio se i utakmicu te performans svoje djevojke pratio s tribina i kasnije snimku objavio na svom Instagramu. Kinsey je na teren utrčala u badiću upravo s nazivom YouTube kanala svog dečka.

Nakon nagle popularnosti zbog finala Lige prvaka bili su joj i hakirali Instagram profil, no uspjela ga je vratiti te je i danas veoma popularna na toj društvenoj mreži.

Nakon utrčavanja na teren odletjela u Split

Nekoliko tjedana nakon svjetske popularnosti zbog prekidanja finala Lige prvaka Kinsey i Vitali odletjeli su u Split. U Hrvatskoj se tad nije baš najbolje provela.

"Ovoliko putovanja definitivno je narušilo moj imunološki sustav. Dva dana se borim s trovanjem hranom i pokušavam izgurati, ali sutra letim doma i tako sam sretna", požalila se iz kreveta hotelske sobe u Splitu tad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.