15 mil. pregleda: Kylie Jenner i Jordyn Woods se pomirile, snimile TikTok video

Screenshot: TikTok

Kylie Jenner objavila je TikTok video s bivšom najboljom prijateljicom Jordyn Woods. "Vratile smo se", govori Kylie u videu. Video ima preko 15 milijuna pregleda i gotovo tri milijuna lajkova na TikToku. U videu Kylie sugerira da su se pomirile i da su prošlost ostavile iza sebe.

@kyliejenner

 

♬ original sound - nickharris

"Nisam ovo očekivala", "Ne znam što da mislim o ovome", "Jordyn, falila si nam", "Ma, nema šanse", samo su neki od komentara ispod videa.

Što se dogodilo 2019.?

Kylie Jenner i Jordyn Woods dugo su bile najbolje prijateljice i poslovne suradnice, a onda se dogodila drama s Jordyn i Tristanom Thompsonom, tadašnjim partnerom Kyliene sestre Khloe Kardashian.

Tristan je na jednom tulumu poljubio Jordyn i to se brzo saznalo, a Kylie je zbog toga Jordan otpisala iz života. Uslijedilo je nekoliko tjedana internetske drame, u kojoj je Jordyn trpjela prijetnje i online zlostavljanja fanova sestara Kardashian. U nekoliko je navrata Jordyn naglasila da joj je to bio najgori period u životu i da joj je drama s Thompsonom uništila život.

Tristan Thompson od tada je Khloe Kardashian prevario još nekoliko puta, a Jordyn Woods započela je život daleko od sestara Kardashian. No sada su, čini se, ponovno prijateljice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.