1.3 milijuna pregleda u 5 dana: Udružili se Kaluš Orkestar i The Rasmus, poslušajte

Screenshot: YouTube

POBJEDNICI Eurovizije 2022. Kaluš Orkestar udružili su se s finskom grupom The Rasmus i objavili pjesmu In The Shadows of Ukraine (U sjenama Ukrajine). Pjesma je objavljena prije pet dana, a već je skupila više od 1.3 milijuna pregleda na YouTubeu.

Ovo je prva pjesma Kaluš Orkestra nakon njihove pobjede u Torinu, a radi se o obradi globalnog hita iz 2003. godine.

"Vjerojatno se svi Ukrajinci mojih godina i malo stariji jako dobro sjećaju ove pjesme The Rasmusa. Imao sam 17 godina kada sam je čuo prvi put i slušao sam je iznova i iznova. Nikada nisam mogao zamisliti da ću ne samo osobno upoznati Rasmuse, već i surađivati ​​na novoj verziji ove kultne pjesme.

Bilo nam je drago udružiti se The Rasmusom i raditi s ovim cool glazbenicima. Cijenimo njihovu glazbu i podršku Ukrajini. I tako su iskreni i otvoreni ljudi", rekao je frontmen Kaluša Oleg Psiuk.

"Odmah nam se svidio izvorni zvuk Kalush Orchestra. Bilo je inspirativno čuti kako se ova pjesma može ponovno "roditi". A stihovi su nažalost još relevantniji za ono što se sada događa, u Ukrajini i diljem svijeta", rekao je glavni vokal grupe Rasmus Lauri Ylönen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.