"Svi plaču i padaju u nesvijest kad zapjeva": Farija (12) je zvijezda Supertalenta

Foto: Nova TV

12-GODIŠNJA Farija Gaši oduševila je Maju Šuput svojom izvedbom u Supertalentu te je dobila zlatni gumb. Farija je otpjevala hit Dine Merlina, Da je tuga snijeg, i ostavila članice žirija u suzama.

"Ovo je jedan od onih momenata kada se ja i Martina redovno pogledamo odmah na prvi ton i kada vidim njezine suzne oči, onda ide lančana reakcija. Pjevala si pjesmu koja je zaista neočekivana od tebe… Pjevaš nevjerojatnom lakoćom, a pjevaš fenomenalno. Mislim da je pred tobom jedna zaista blistava karijera", rekla je djevojčici dirnuta Maja nakon nastupa.

Farija Gaši | Audicije | Supertalent 2022.

Svojim glasom je oduševila i raznježila članove žirija! 🤗 Više na --> bit.ly/Farija_Gaši_ST_2022

Objavljuje SUPERTALENT u Subota, 1. listopada 2022.

"Svi padaju u nesvijest i plaču kad zapjeva"

Prije audicije Farijina prijateljica je izjavila da ona "pjeva toliko bombastično da svi padaju u nesvijest i plaču". Čini se da je zaista u pravu.

Zagrepčanka Farija je u intervjuu za Novu TV nakon nastupa priznala da se brinula da je "bezveze dolazila". "Sad bih htjela izvesti neku pjesmu na engleskom, ali to ću još vidjeti", najavila je simpatična Farija, koju je na nastup dopratila obitelj.

"Bilo mi je smiješno kad su se Martina i Maja iznenadile, ali onda je bilo sve tužnije, kad su plakale... Ali ja sam samo nastavila", prisjetila se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.