10 sramotnih prosidbi koje su grozno završile: Kad vas djevojka odbije pred tisućama ljudi

PROSIDBA je najčešće vrlo romantičan događaj. O njoj se dosta razmišlja i pažljivo se priprema teren za taj intimni trenutak. No, oni ambiciozniji žele svoju ljubav pokazati pred cijelim svijetom pa se odlučuju za javnu prosidbu. Ljudima koji su prisutni u tom trenutku, često kroz glavu prođe pitanje: "Što ako ga odbije"? Donosimo vam deset videa u kojima možete vidjeti što se točno događa kad prosac dobije košaricu.

Prosidba na košarkaškoj utakmici vjerojatno je san svake Amerikanke, osim jedne koja je jednostavno odšetala s terena kad je dragi klekuno pred nju. Čak su i igrači bili šokirani.

Ovog je nesretnog prosca djevojka ostavila usred kantine pune ljudi. Angažirao je čak i svirače, no na kraju je ostao stajati sam, izbezumljen, s prstenom u ruci.

Ponovno utakmica. Potencijalna zaručnica čak je imala povez preko očiju kako bi iznenađenje bilo veće, no čim ga je skinula i ugledala dečka kako kleči, pobjegla je brzinom munje.

Nekima očito nije jasno da utakmice i romantika nikako ne idu skupa. To je shvatio i Škot koji je djevojku zaprosio tijekom poluvremena u jednoj nogometnoj emisiji. Ona briznula u plač i pobjegla, a gledateljima je to bilo toliko nevjerojatno da su mislili kako je riječ o šali.

Još jedan fijasko u poluvremenu utakmice. On izgovara najromantičnije riječi koje mu u taj tren padaju na pamet, a ona se meškolji s očitim izrazom neugode na licu. Pogađate kako je završilo.


Ova prosidba za razliku od prethodnih nije bila na terenu, već na tribinama. No niti to nije pomoglo da zaljubljeni prosac dobije "da", već upravo suprotno. Dobio je šamar pred kamerama i tisućama gledatelja.

U ovom slučaju nije riječ o utakmici. Zaljubljeni golupčići bili su u noćnom klubu kada je on uzeo mikrofon i zapjevao svojoj dragoj. Ona ga je blijedo gledala, a posjetitelji su nestrpljivo iščekivali njen odgovor. Odbila ga je. Pet puta.

Baseball utakmica. Ovaj par čak ima i voditelja koji ih polako uvodi u ključan trenutak. Čovjek koji je klečao, dobio je odgovor od kojeg se svatko u njegovoj situaciji grozi: "Jako te volim, ali ne mogu se udati za tebe". Nije upalilo ni drugi put.

Ulica Santa Monice prepuna ljudi idealno je mjesto za jedno od najvažnijih pitanja u životu. Ona je grizla nokte dok joj je on govorio koliko je voli. Kad je kleknuo imala je izraz očaja na licu. Nakon kratkog objašnjavanja potrčala je koliko je noge nose.

Ovaj je muškarac odlučio zaprositi djevojku tijekom televizijske emisije, ali to je toliko traljavo odradio da su ga morali "pokriti" reklamama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.