Zbunjene bebe životinje tek otkrivaju svijet i to izgleda preslatko

Screenshot: YouTube

DOLAZAK na svijet nevjerojatno je iskustvo. Uvijek je divno promatrati bebe koje tek otkrivaju stvari koje su nama dobro poznate. Stvari nisu puno drugačije ni u svijetu životinja. One se također susreću s raznim čudima koje pruža naš planet. U ovom videu preslatke i zbunjene životinje otkrivaju sebe i svoju okolinu.

Malena maca prvi se put "susrela" u zrcalu i nije joj jasno što se događa. Lane staro samo nekoliko dana radi svoje prve korake i otkriva predivnu prirodu.

Slonić, pak, ima drugi problem - on nije siguran za što mu služi surla i namjerava to otkriti vrlo brzo. Preslatki psić ne zna kako se spustiti niz stepenice, no odlučio je to napraviti na svoj način i sigurni smo da će vam to izmamiti osmijeh na lice. Životinje su u mnogočemu jednake nama.

Način na koji vole i način na koji se vežu za ljude ponekad zna biti jači i ljepši od ljudskog. Njihova nesebičnost i ljubav ponekad nadmašuju našu. No otkrivanje svijeta i zbunjenost koju ono donosi vrlo su slični i kod ljudskih beba. Sigurni smo da će vam ovaj smotani, slatki video uljepšati vikend. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.