Vlasnici uhvatili trenutak kada je njihov rotvajler izgubio povjerenje u njih

Screenshot: TikTok

KORISNICA TikToka, Briana Smith, prošli je tjedan objavila snimku svog rotvajlera Ramba koja je u kratkom roku postala viralna. Snimku je dosad pregledalo više od 1,8 milijuna ljudi, a lajkalo preko 216 tisuća ljudi.

Smith je u intervjuu za Newsweek objasnila da Rambo ne voli kada mu vlasnici režu nokte. Na snimci možemo vidjeti kako vlasnik reže nokte svom ljubimcu, dok Rambo uplašeno gleda u daljinu.

"Ima anksioznost, kao i njegova mama", piše u objavi.

@schneidersonthego He’s got anxiety just lif his momma 💅 #dog #nailtrimdifficultdog #dognailclipping #rottweilersoftiktok #rottweiler #dogsoftiktok ♬ Funny - Gold-Tiger

"Rambo je oduvijek mrzio grickalice za nokte, čak i kada je bio štene", rekla je Smith. "Situacija je tako loša, da mu veterinar više ne želi rezati nokte, tako da mi to moramo raditi. Pokušavamo ga smiriti i ohrabriti s puno poslastica, zagrljaja i lijepih riječi kako bi mu to prošlo što brže."

"Ajme, njegovo lice", "Možete mu vidjeti paniku u očima", "Kako je hrabar", "Tako se i ja osjećam kada idem na manikuru", "Jadničak", pisali su korisnici TikToka u komentarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.