VIDEO Vatrogasac je spasio psića iz požara, a njegova će mu vlasnica biti zahvalna do kraja života

Screenshot: Facebook

U KRIZNIM situacijama često stradavaju životinje. Kada dođe do požara, poplava ili potresa, životinje su te koje se često ne izvuku. Ovaj je psić ostao zatočen u kući koja je gorjela.

Njegova vlasnica nije bila doma i nije imala pojma što se događa. Susjeda joj je rekla kako joj je kuća u plamenu, a prvo što joj je palo na pamet bio je njezin ljubimac.

Znala je da je sam i da će, ako vatrogasci ne dođu u kratkom raku, ostati bez njega. No vatrogasci su bili vrlo brzi i došli su za nekoliko minuta.

Vlasnica je rekla vatrogascu da se njezin psić nalazi u ormaru ili na krznenom tepihu kraj kreveta. Nakon nekoliko trenutaka, vatrogasac se vratio s njezinim ljubimcem, no on nije davao znakove života.

Izveo je reanimaciju i nije htio odustati. Vlasnica je bila u šoku i mislila je kako neće uspjeti, no vatrogasac ju je smirio rekavši joj da osjeti puls ove malene životinje.

Nakon dvadesetak minuta, mali se čupavac vratio među žive. Njegova vlasnica kaže kako je s njim sve u redu i, osim što povremeno zakašlje, ne pokazuje nikakve posljedice požara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.