Spasili psa koji im je trčao za autom, njegova reakcija kad upozna mačke je preslatka

Screenshot: The Dodo/Twitter

JEDAN par prolazio je cestom kroz planine i odjednom je za njihovim vozilom krenuo trčati pas. Slijedio ih je dok se nisu zaustavili. Par je otišao u obližnje selo te su se raspitivali čiji bi pas mogao biti, no vlasnika nisu pronašli, piše The Dodo.

Psa su poveli sa sobom te su otkrili da nema mikročip. Kada je kujica došla s njima kući, morala se upoznati s njihovim mačkama. 

"Bili smo malo zabrinuti jer imamo mačke, ali ona se odmah zaljubila u njih. No one nisu u nju", kaže vlasnica. Poput psa, i mačke su pronašli dok su putovali. Pixie i Dobby su spašene u Grčkoj, a Simba je iz Italije. 

"Polako su se naviknuli jedni na druge. Nekoliko tjedana poslije još uvijek nismo našli vlasnike kujice, ali tada je ona već postala dio ekipe. Odlučili smo, budući da već imamo tri životinje, da ćemo imati i četvrtu", dodaje vlasnica te kaže da su svi sada "najbolji prijatelji".

Oponaša mačke

"Obožava ih loviti. Definitivno ima energiju štenca. Potpuno se uklapa u naš stil života. Voli avanture. Kada planinarimo, apsolutno poludi. Krene mahati repom i trčati posvuda. Ne znam je li to zato što se druži s mačkama, ali često se ponaša kao da je jedna od njih. Mislim da ona misli da je mačka. Više se razveseli kada vidi mačku nego psa", kaže vlasnica.

Kaže da se često pitaju što bi bilo s kujicom da se nisu zaustavili i uzeli je sebi.

"Lijepo je što smo joj spasili život i dali joj drugu šansu", zaključuje vlasnica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.