VIDEO Ronjenje i ocean promijenili su život ženi oboljeloj od raka

Screenshot: YouTube

OVA ŽENA ima neizlječivu bolest. Zna da na ovome svijetu neće biti još dugo i svoje slobodno vrijeme želi iskoristiti u vodi. Obožava ronjenje i podvodni svijet. Kaže kako postoji nevjerojatna konekcija između ljudi i morskih životinja, samo što većina nas, nažalost, to nikada ne doživi. Kada su joj rekli dijagnozu, zanimalo ju je samo jedno - smije li roniti! Kada nije bila u bolnici, bila je u moru.

Vraćala mu se uvijek s osmijehom na licu i to joj je davalo utjehu. Znalo je proći čak deset mjeseci da ne bude u dodiru s vodom. No kada su joj rekli da se neće moći izliječiti, odlazila je u more kad god je mogla. Odlazila je u razne avanture, susretala se s predivnim životinjama, a onda se vraćala u bolnicu na tretmane i pričala doktorima i sestrama što joj se sve dogodilo. Iako kažu da za njezinu bolest nema lijeka, ona je lijek ipak pronašla u moru. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.