VIDEO Ovaj pas ima prirodni talent kojim pomaže spasiti svoju vlasnicu

123rf.com

NAKON što je doživjela nezgodu kada ju je udario konj, Macayla je često imala napadaje pri čemu je padala u nesvijest. Doktor koji ju je liječio shvatio je da ima psa te je upitao ponaša li se pas drugačije prije napadaja.

Macayla je rekla da se pas uznemiri, a doktor joj je savjetovao da krene sa psom u školu za pse pomagače. Njen pas Ryder, iako je još bio štene, vrlo je brzo naučio sve što treba i od tada su nerazdvojni.

Ryder točno zna kada će ona imati napadaj, koje joj tablete treba donijeti te kako joj pomoći kada je to najpotrebnije. Uvijek se pobrine da se smjesti na neko sigurno mjesto kako se ne bi dodatno ozlijedila.

Onda je pozorno gleda i čuva sve dok se ne osvijesti. Ryder joj je spasio život puno puta i daje joj samopouzdanje i sigurnost da nastavi sa svojim životom.

Psi su naši najbolji prijatelji i bezuvjetno nas vole te nam čine život ljepšim i sretnijim. Ako i vi imate ljubimca koji vam je promijenio život, pošaljite nam svoju priču na naš e-mail: ljubimci@index.hr

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.