VIDEO Htio je šutnuti psa koji ga je popiškio, no priča je dobila potpuno drugi kraj

Foto: Facebook

OVAJ je mladić sjedio na bankini ne sluteći da će mu se dogoditi nešto urnebesno. Prišao mu je pas i obavio nuždu na njegovim leđima. Kao i svaka druga osoba, ostao je potpuno zatečen. No da bi stvar bila još gora, to su zabilježile kamere.

Mladić je u trenutku bijesa ustao i pokušao nogom šutnuti preplašenu lutalicu. Video je vrlo brzo postao viralan, a njega su prozivali ljudi iz cijeloga svijeta. No, on kaže kako je to učinio u trenutku bijesa te kako nije nipošto htio ozlijediti psića.

Dan nakon tog incidenta, vratio se na "mjesto zločina" i pokušao potražiti počinitelja. Imao je sreće i vrlo je brzo pronašao psića koji mu je s veseljem prišao. Odveo ga je doma i pružio mu sve ono što nije imao na ulici. Kaže kako su se odmah povezale te kako obojica ne podnose rastanke.

Oko ove se snimke digla velika buka, no mladić se uspio iskupiti za sve svojim predivnim činom. Drago nam je što je psić konačno sit i na sigurnom te što ima vlasnika koji ga jako voli. Koliko god ova priča bila smiješna, dokaz je to da ljubimci ipak sami biraju svoje vlasnike!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.