VIDEO 8 godina im je svaki dan kucala na prozor kako bi im nešto pokazala

Screenshot

KADA su Brantly Harrison i njegova obitelj pomogli odnjegovati malenu bebu vjevericu nakon što ju je napala sova, nisu znali da će s malenom razviti takvu vezu. Malena vjeverica je imala samo 4 tjedna kada ju je obitelj Harrison pronašla 2009. godine blizu njihove kuće u Južnoj Carolini.

Nazvali su je Bella, hranili je i osigurali joj da bude na sigurnom. Očekivali su je pustiti u divljinu kada se potpuno oporavi na proljeće 2010. godine. Kako je vjeverica divlja životinja, nisu se nadali da će je ikada više vidjeti, no bili su potpuno u krivu.

Punih 8 godina Bella je dolazila do njihove kuće, skočila bi na prozor i gledala kada će je netko ugledati. Sjedila bi i kraj vrata u iščekivanju da netko dođe i primijeti je. Izgledalo je kao da ih ona smatra svojom obitelji i bila je skroz opuštena u njihovoj blizini.

Kada bi sjeli u vrt, ona bi došla i družila se s njima. Jednog dana Bella je došla ponovno u posjet s ozlijeđenom nogom. Znala je da će joj obitelj pomoći i pobrinuti se za nju, što su oni, naravno, i napravili.

Kad je počela s terapijom i kad su antibiotici počeli djelovati, obitelj je doživjela iznenađenje. Naime u Bellinom kavezu su se nalazile 3 bebe vjeverice koje je okotila za vrijeme rehabilitacije.

Kao što je znala da će pomoći njoj, tako je Bella bila uvjerena da će pomoći i njenim bebama. Ovo je uistinu prekrasna priča o prijateljstvu koje dokazuje ljubav i brigu između životinja i ljudi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.