Veliki pas bio je užasno ljubomoran na malog pa ga se riješio na urnebesan način

Screenshot: Facebook

PSI mogu biti baš kao i ljudi - stvarati čudne navike, voljeti samo određene osobe, voljeti neku hranu, a neku ne podnositi, biti potišteni, tužni, lijeni ili raspoloženi za duge šetnje i tako unedogled. Isto je i s ljubomorom. Neki su psi ravnodušni kada je u pitanju igranje s drugim psima, macama i ljudima. No neki su toliko ljubomorni da jednostavno ne mogu dopustiti da njihovi vlasnici poklanjaju pažnju nekom drugom.

Ovoga puta u pitanju su dva psa koja dijele životni prostor; jedan stariji i jedan mlađi zlatni retriver. Vlasnica je odlučila maziti mlađeg, a stariji, koji bi trebao biti primjer, ponio se poput malog djeteta. Na urnebesan način odvukao je štene sa strane i uvalio se vlasnici u krilo.

Vlasnica baš nije bila oduševljena njegovim činom, manji pas to nije baš ni doživio, a vjerujemo da je mnogima, baš kao i nama, sve to jako slatko i smiješno. Ni vlasnica na kraju cijele priče nije mogla zadržati ozbiljan izgled i sakriti osmijeh, a nestašni ljubomorko dobio je čak i pusicu. Kako je sve to izgledalo - pogledajte u videu koji slijedi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.