Uginuo Stipe, mačak Baby Lasagne

Foto: Instagram

Baby Lasagna trenutno se nalazi u Poljskoj gdje je održao koncerte u Varšavi i Wroclawu, a na jednom koncertu bilo je i iznimno emotivno. Netko iz publike bacio mu je plišanu igračku, publika mu je skandirala "Marko, Marko", a on je otkrio tužnu vijest da je uginuo njegov poznati mačak Stipe.

"Ovo me rasplakalo, Stipe je uginuo. Ne, ozbiljno, Stipe, naš voljeni mačak je uginuo nedavno. Kada sam ovo vidio, jednostavno me rasplakalo", rekao je Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna držeći plišanu igračku.

@ann_aaaa_12 credits of the video:Facebook Group World of Baby Lasagna May Stipe rest in peace😔🖤 #babylasagna #stipe ♬ original sound - Anna Baby Lasagna’s version 𓃠

Podsjećamo, od rođenja jednooki mačak Stipe bio je najpopularnija mačka u Hrvatskoj, ali i u Europi. Osim što se nalazi i na merchu Baby Lasagne, mačak je postao i glavni lik u slikovnici za koju je iskazan interes iz čitavog svijeta.

Mačak Stipe junak slikovnice

Nakon što je ponosni cat-dad zaludio naciju pjesmom Rim Tim Tagi Dim, otkrio je kako se u te stihove upleo i njegov mačak Stipe koji je postao junak autorske slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe - Veliko prijateljstvo.

Upravo je kroz perspektivu mačka Stipe ispričana Markova avantura, od nastanka pjesme Rim Tim Tagi Dim do odlaska na Eurosong. Stipe je bio nadahnuće Baby Lasagni u pisanju hit-pjesme i neodoljiva podrška uz mace Gertrudu i Branku. Svaka mačka, kao i Stipe, oblikovani su u slikovnici prema stvarnim karakteristikama, a najmlađi kroz njih uče o podršci, ustrajnosti i zajedništvu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.