Udruga Sigurna Kućica slavi rođendan i ima samo jednu želju: "Bony zaslužuje bolje"

Foto: Facebook

UDRUGA Sigurna Kućica sutra slavi svoj peti rođendan. Htjeli su napraviti slavlje, ali su se planovi promijenili.

"Planirali smo svašta, no rekordan broj ostavljenih štenaca, malo bolesti i gužve na poslovima naš su ionako mali tim onemogućili u organiziranju nekog druženja. Svake godine lijepo smo se podružili, no poanta su ionako oni zbog kojih smo tu, pa ćemo si dozvoliti jednu želju", napisali su.

Uz objavu su podijelili video kujice Bony, koja se jako napatila u svoje svega tri godine. 

"Bony svi već znate, a jako bismo htjeli da ima smještaj bez drugih životinja gdje će biti na toplom, gdje će imati punu pažnju. Idealno kuća zbog njenih zglobova, umori se brzo i stepenice nisu poželjne, a sve bismo osigurali naravno", napisali su. 

ETO NAM SUTRA PETOG ROCKASA UDRUGE 🥰🥂🎂 Dragi prijatelji, sutra nam je 💟5. rodjendan💟 udruge, planirali smo svasta, no rekordan broj ostavljenih stenaca, malo bolesti i guzve na poslovima nas su ionako mali tim onemogucili u organiziranju nekog druzenja. Svake smo se godine lijepo podruzili, no poanta su ionako oni zbog kojih smo tu, pa cemo si dozvoliti jednu zelju. Bony svi vec znate, a jako bismo htjeli da ima smjestaj bez drugih zivotinja gdje ce biti na toplom, gdje ce imati punu paznju. Idealno kuca zbog njenih zglobova, umori se brzo i stepenice nisu pozeljne, a sve bismo osigurali naravno. S ljudima je divna, na neke pse reagira na neke ne, a zelimo da ima neciju punu paznju i brigu. Mozete li pomoci javite se, Bony je zasluzila bolje. 💌 Zelite li nam jos kako pomoci, hrana za stence (konzerve primarno zbog skladistenja) i Rustican konzerve za Bony su ono sto nam uvijek treba i hvala svima koji ste tu ❤

Objavljuje Sigurna Kućica u Subota, 29. siječnja 2022.

Kažu da je Bony jako divna s ljudima, a na neke pse reagira, dok na neke ne. Jedino što žele je da ima nečiju punu pažnju i brigu.

"Bony je zaslužila bolje", apeliraju. Sigurnoj Kućici se može pomoći još i hranom za štence i konzervama jer im toga uvijek treba.

Podsjetimo, priču o Bony najprije je objavilo Sklonište za životinje Velika Gorica.

"Dobili smo dojavu za psa u Strmcu Bukevskom koji je u jako lošem stanju. Nismo mogli ni zamisliti što ćemo zapravo vidjeti. Ova kujica, osim što je jako mršava, ima rane i, ono najgore, uopće nema uši, odnosno tamo gdje su inače uške ona ima samo rupe", napisali su na Facebooku prije nekoliko dana. 

Objavili su sve potrebne pretrage i kontrole te su istaknuli da je Bony velika maza koja je imala dosad mučan život.

Dobili smo dojavu za psa u Strmcu Bukevskom koji je u jako lošem stanju. Nismo mogli ni zamisliti što ćemo zapravo...

Objavljuje Sklonište za životinje Velika GoricaČetvrtak, 13. siječnja 2022.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.