Udruga Farmica iz Našica se našla pred zidom i potrebna joj je pomoć

Volonteri

MLADI i ambiciozni volonteri se trude napraviti samoodrživu farmu za koju je nedavno bila pokrenuta i kampanja preko stranice Psi laju, a karavane prolaze.

Udruga Farmica je osnovana od šest mladih i ambicioznih ljudi koji su odlučili spasiti sve napuštene životinje. Trenutno na skrbi imaju 60 pasa i jako puno mačaka.

Svi volonteri rade poslove od kojih žive, a udruga im je ljubav, no potrebna im je vaša pomoć. Do sada su se financirali iz svojih džepova i povremenih donacija, no broj životinja je sve veći i na rubu su snaga - ali ne odustaju. Ljubav prema životinjama je jača od svega i nemaju namjeru odustati, no sami ne mogu sve.

Troškovi liječenja životinja, hrane, dezinficijensa i ostalih potrepština da bi Farmica funkcionirala rastu iz dana u dan i njihovi računi se gomilaju Volonteri su nas zamolili da prenesemo njihov apel u kojem mole ljubitelje životinja da se odreknu jedne kave kako bi pomogli životinjama s Farmice. 

Volonteri Udruge Farmica uz svoje poslove svaki dan odlaze na Farmu kako bi počistili iza životinja, prošetali ih, nahranili, dali im svježe vode i onima kojima je potrebno dali terapiju. Vjerujemo da zaslužuju pomoć svih onih koji imaju drugačiji tempo života i nemaju vremena volontirati, a napuštenih životinja ima sve više.

Više informacija možete dobiti na Facebook stranici Udruge Farmica, a ako želite pomoći donacijom, uplatu možete izvršiti na broj računa: IBAN: HR 59 23400091110916596
Swift (BIC) PBZGHR2X

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.