U Splitu pronašli odbačenu kujicu sa 7 beba i spasili ih, uskoro će trebati dom

Foto: Facebook

NAPUŠTANJE životinja danas je, nažalost, postala normalna stvar. Sve češće se u našim člancima govori o psima i macama kojima treba pomoć. Žena koja je spasila kujicu i njezinih sedam beba ne želi biti imenovana. Rekla je da će sve troškove podmiriti ona, a troškovi nisu mali.

Napisala je kako ih je pronašla za vrijeme šetnje usred ničega. Ležali su na kamenju, smrznuti, gladni i na rubu smrti. Unijela ih je u auto, a prenoćili su u prtljažniku. Nakon nekoliko dana pronašla im je privremeni smještaj kod jedne žene. Kada smo je upitali želi li da u članku napišemo da je svaka pomoć dobrodošla, zamolila nas je da to ne radimo.

Jedina stvar koju želi je da im naša objava donese domove u kojima će biti voljeni i paženi. Sedam bebica i majka za sada su zbrinuti, no vrijeme će brzo proći i doći će dan udomljavanja. Sedam bebica, ali i majka trebat će obitelj i krov nad glavom. Ako želite pomoći ovim bebama i mami da na vrijeme nađu dom, javite se na telefon 0917845875 ili podijelite ovaj članak. Žena koja ih je spasila rekla nam je kako prima predbilježbe za udomljavanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.