Tomfa iz grupe Kawasaki 3p pomaže napuštenim životinjama da pronađu obitelj

Helping Animals

ZELMA je ozlijeđena i uplašena sa svega 6 mjeseci pronađena na zagrebačkim ulicama. Kujicu je vjerojatno udario auto i imala je prijelom bedrene kosti. Pod skrb ju je uzela udruga Noina Arka te je operirana i od tada čeka da je netko primijeti.

Sada ima 2,5 godina, noga joj je malo krivo zarasla pa teže hoda, no bez problema svladava sve prepreke. Tomfa iz grupe Kawasaki 3p, kao dio projekta Helping Animals, odlučio je provesti dan s njom.  

Zajedničkim snagama Zelma je dobila svoj Dogs Day u kojem je uživala. Prvo su je odveli u dućan za ljubimce Pet Home, gdje su je dočekali razni pokloni. Dobila je veliku vreću hrane Hills te kantu za hranu, vodilicu i ogrlicu, tri ampule Frontlinea za zaštitu od buha i krpelja te igračke i poslastice.

Zelma je ušla u nepoznatu okolinu gdje je sve fino mirisalo i od veselja nije znala bi li se prije mazila ili njuškala poslastice. Volonteri projekta vidjeli su koliko je znatiželjna i vesela te ih je dobro nasmijala jer, naime, Zelma pleše kada čeka poslasticu.

Nakon adrenalina u dućanu, Zelma je sjela na kavu i mali odmor, a onda se prošetala po ribnjaku i Gornjem gradu kao prava gradska cura. Odradila je i fotkanje te na kraju zaspala. Kada su iz udruge došli po nju, nije htjela ići i volonterima je srce puklo jer su vidjeli koliko je Zelma divan pas i koliko je oduševljena svijetom.

Zelma je već dvije godine u kavezu, sita je, maze je i paze, no ona treba svoju obitelj i ljubav. Pomozimo joj zajedno pronaći topli dom. Sve informacije za Zelmu možete dobiti na Facebook stranici Noine Arke, kontakt broj : 091 321 4696 ili e-mail: info@noina-arka.hr

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.