Štene je pronađeno s trbuhom punim kamenja, izborilo se za život i traži zauvijek dom

KUJICA Armen nije imala lak početak. Prije dva mjeseca, stara svega mjesec i pol dana, pronađena je kako nepomično leži pored kanala. Ljudi koji su je našli su je odmah odveli veterinaru na pregled, kojim se ustanovilo da je u jako lošem stanju.

Pregledom je ustanovljeno da ima trbuh pun kamenja i parazita. Njene šanse za oporavak su bile jako male, ali ona se kao pravi borac izborila za svoj život. No posljedice su ostale. Armen ne vidi u potpunosti.

"S njom smo obavljali svakakve pretrage da bi ustanovili može li se to izliječiti. Svi testovi su se pokazali uredni i izgleda da je ona jednostavno posebna", kažu iz Skloništa za životinje Velika Gorica.

Iako ne vidi dobro, Armen nije 100 posto slijepa. Kažu da vidi obrise i ako se nešto nalazi ispred nje. A zbog toga ima vrlo posebno sladak i simpatičan način trčanja i hodanja.

"Dobila je nadimak Tapkalica zbog svog hoda, obožava ljude i druge pse, skoro je u potpunosti savladala kućni red, naučena je hodati na povodcu i jako voli šetnje, u autu se jako lijepo vozi, napunila je 3 i pol mjeseca te obavila čipiranje i sva cijepljenja. Po našoj procjeni, bit će većeg rasta, udomljava se isključivo kao kućni ljubimac, isto tako tražimo udomitelje koji su svjesni što znači imati slijepog psa", dodaju iz Skloništa.

Ako mislite da ste savršena osoba za malu Armen i možete joj pružiti zauvijek dom pun ljubavi, javite se Skloništu za životinje Velika Gorica ili na broj 095 4000 567.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.