Šokantan trenutak u podzemnoj: Pit bull vukao ženu za cipelu i odbijao je pustiti

Screenshot: YouTube

ŠOKANTAN video prikazuje pit bulla koji u njujorškoj podzemnoj napada ženu, pokušavajući joj strgati cipelu s noge. U videu se jasno vidi kako vlasnik pokušava maknuti svog psa sa žene, no bezuspješno. Nekoliko je ljudi pokušalo pomoći ženi, dok su ostali snimali. Jedna je žena glasno vikala na vlasnika i govorila da makne psa s napadnute žene, dok je druga osoba rekla da trebaju zvati policiju.

Nakon nekog vremena vlasnik psa rekao je napadnutoj ženi da skine cipelu, a kada je to napravila, bacio je cipelu i slučajno pogodio jednog od putnika. Po zakonu, životinje koje se prevoze vlakom moraju biti u boksu, osim ako je riječ o terapijskim psima. Osoba koja je sve ovo snimila izjavila je kako pas ipak nije u krivu.

Prije nego je cijeli incident počeo snimati, vidio je kako žena napada vlasnika psa, nakon čega je pas reagirao i napao nju. Nije jasno je li pas iskočio iz svoje nosilice nakon što je žena napala njegovog vlasnika ili je cijelo vrijeme bio van nje. No, jedno je sigurno, pas nikada ne bi reagirao tako da se žena ponašala normalno. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.