Simba je odbijao napustiti trudnu vlasnicu zbog dirljivog razloga: "Suđeno je"

Screenshot: TikTok

Dok je Carly Wadham bila trudna s drugim djetetom, odmah je primijetila promjenu u ponašanju svog mačka Simbe. Kaže da je odjednom postao vrlo zaštitnički nastrojen prema njoj.

Nije joj bilo jasno zašto je došlo do tako primjetne promjene u njegovom ponašanju, ali kada se njezin sin Theo rodio u rujnu 2023., sve joj je postalo jasno.

"Simbino ponašanje počelo se mijenjati čak i prije nego što sam saznala da sam trudna. Onog dana kada smo donijeli Thea kući iz bolnice, Simba mu se približio, pomirisao ga i otada su nerazdvojni", izjavila je Wadham za Newsweek.

Iako kod kuće ima još četiri mačke, Wadham kaže da je Simba jedini blizak s njezinim starijim sinom Tylerom i malenim Theom. Vjeruje da se dobro povezuje s njezinom djecom jer ga je spasila, pa mu na taj način pokušava pokazati zahvalnost.

"Simba i Theo su najbolji prijatelji. Sada se već skupa igraju. Simba se uzruja ako mu ne dopustimo da ode u krevetić s Theom tijekom dana, a sjedi kraj njega i kad god su novi ljudi u kući. Kao da ga pazi", dodala je mama.

@mybabyandus They were meant to be together 🐾💫 #catsoftiktok #orangecat #cattok #rescuecat #catsandbabies #cats #lovestory #loveyou ♬ original sound - audios.

Uz snimku neraskidive veze svoga sina i mačka, koju je objavila na TikToku, Wadham je napisala da je njima "suđeno biti zajedno". Nada se da će pokazati koliko je čarobno kada djeca odrastaju okružena kućnim ljubimcima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.