Retriverica upoznala leglo štenaca svoje sestre, vlasnici su snimili dirljiv trenutak

PRVI susret zlatne retriverice s leglom štenaca otopio je i najtvrđa srca. Kujica Lulu prije nekoliko tjedana okotila je leglo od 11 štenaca. Njezina sestra Stella tako je preko noći postala tetka i uživa u svakoj sekundi nove uloge. 

Prema riječima njezinih vlasnika, Stella se odmah zaljubila u nove članove obitelji, ali sve donedavno je držala distancu. Nedavno se odlučila približiti psićima, a njihov prvi susret zabilježen je kamerom i objavljen na TikToku. 

Stella je od samog početka bila vrlo oprezna i pazila da ne stane na štence. Potom ih je počela znatiželjno njuškati, a mama Lulu sve je nadgledala. Čim je osjetila da su njezine bebe gladne, Lulu se pridružila društvu kako bi ih nahranila, a Stella joj je počela lizati njušku. 

@goldenretrievermommaxo Aunt Stella officially meets the puppies 🥰 #newbornpuppies #goldenretriever #goldenretrieverpuppies #dogsoftiktok #puppies #fyp #28DaysOfEucerin ♬ You - Petit Biscuit

Studija objavljena u časopisu Clinical Psychology Review 2010. pokazala je da gledanje ovakvih isječaka ne samo da podiže raspoloženje već i povećava "zadovoljstvo životom i otpornost na stres". Možda je zato ova snimka skupila 4.6 milijuna pregleda.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.